win-actie

Win-actie Goei gerei, kookboek

Win-actie, een mooi kookboek uit Cuijk.

Goei gerei, een kookboek gemaakt met recepten met de producten uit het Land van Cuijk, een regio in het Noordoosten van de provincie Noord-Brabant. Door deze recepten willen de schrijvers dat je op een andere manier naar ons voedsel zult gaan kijken. Bij elk recept word je namelijk ook deelgenoot van de verhalen bij het product en het bedrijf dat erbij hoort. Het leuke van dit boek vind ik persoonlijk dat een deel van de producenten mij al jaren volgt op Twitter en ik op die manier al een deel van de verhalen ken. Door de recepten wordt het allemaal nog tastbaarder.

 

Jij kan dit boek winnen!

Mee doen met deze actie? Meld je aan! Ik heb twee boeken gekregen om weg te geven.

win-actie goei gerei

Actie is afgelopen

 

 

Voorwaarden win-acties

Er zijn een aantal regels die gelden bij alle winacties. Dit om onduidelijkheden te voorkomen.

  1. Het delen en liken van winacties op social media maakt de kans op een prijs niet hoger. Het wordt wel heel erg gewaardeerd.
  2. Meedoen met een winactie kan alleen via mijn website en mailing.
  3. De winacties worden op mijn website en via social media verspreid.
  4. Voor het meedoen aan een actie moet je altijd je voornaam, achternaam en e-mailadres achterlaten. Het achterhalen van de winnaar bij het lootjes trekken is anders onmogelijk.
  5. Het trekken van lootjes gaat altijd via een website zoals naamloten.nl of een andere site.
  6. Indien je na de loting aangemeld blijft op mijn consumentenmailing, hoor je als eerste wanneer er weer wat te winnen is.
  7. Bij win-acties staat altijd het aantal vermeld wat de einddatum is. Na deze datum kun je niet meer meedoen. Je blijft op de hoogte voor een volgende winactie door je aan te melden voor de nieuwsbrief.  Lees meer ....

 

 

 

Geef een reactie