Samenwerken

Samenwerken? Samen staan we sterk!

En zo is het. Boerenfluitjes is er voor verschillende doelgroepen en samenwerken kan dus ook in verschillende vormen. Lees gerust eens onderstaande informatie door en wil je meer weten? Dan hoor ik graag van je!

Consumenten

De focus van Boerenfluitjes ligt op het verschaffen van eerlijke informatie aan consumenten. Zodat mensen zoals jij en ik goed doordachte keuzes kunnen maken in de winkel. Heb jij een vraag over Nederlandse voedingsmiddelen, productiemethoden of producenten? Laat het mij weten. Boerenfluitjes kan dan op zoek naar de vaklieden die jou van een antwoord kunnen voorzien. Zo krijg ik ook meteen een beeld van welke onderwerpen er zoal spelen bij mijn volgers.
Ik heb een vraag!

Producenten met trots

Boeren, tuinders, telers, imkers, vissers, jagers en kwekers… jullie zijn de vaklieden die zich dagelijks inzetten om onze monden te voeden. Ben jij een trotse producent met een heldere missie? Heb jij een uniek concept misschien of een ideaal waar jij helemaal voor gaat? Boerenfluitjes biedt je dan graag een podium, waarop jij je kan profileren. Zodat mijn volgers weten welk verhaal er achter jouw product schuilgaat en misschien nog wel belangrijker; waar jouw product wordt verkocht.
Ik ben een trotse producent!

Adverteren en meer…

Advertenties voor levensmiddelen zijn bij Boerenfluitjes niet mogelijk. Want Boerenfluitjes wil juist dat consumenten keuzes maken gebaseerd op informatie en niet op marketing. Uiteraard is er wel plaats voor mooie non-food advertenties.
Gesponsorde artikelen over levensmiddelen zijn wel mogelijk. Dat het een sponsoring betreft, wordt dan duidelijk benoemd in het desbetreffende artikel.
Win- en kortingsacties, vermeldingen in de nieuwbrief, linkbuilding… samenwerken kan op verschillende manieren. Meer weten over de prijzen, mogelijkheden en voorwaarden?
Neem direct contact op!