Boerenfluitjes

Samenwerken met Boerenfluitjes

Leuk dat je interesse hebt om samen te werken met Boerenfluitjes. Boerenfluitjes is sinds mei 2010 een platform dat nu vooral groot is op Twitter. Vanaf oktober 2017 ben ik begonnen met deze nieuwe website met een andere opzet.

De opzet

Informatie op de Boerenfluitjessite gaat over de voedselketen van Nederlandse bodem en de vaklieden zoals boeren, telers, jagers, imkers, vissers en kwekers die daarbij horen. Ik vind het belangrijk dat de consument op het moment dat hij in de winkel staat kan kiezen voor een product dat bij zijn eigen normen en waarden past. Dit hoeft niet afhankelijk te zijn van Keurmerken, het gaat mij om de boer. Is de boer, of teler herkenbaar bij zijn product. Kunnen we hem, als we dit zouden willen, iets vragen? Er mogen meerdere ketens tussen de boer en de consument zijn, zolang die maar transparant zijn.

De mogelijkheden

Om mijn verhaal puur te houden is het niet mogelijk om advertenties op de website te plaatsen voor levensmiddelen. Uiteraard is er wel plaats voor mooie non-food advertenties passend bij mijn onderwerpen. Wel kan ik, als een product past bij de bovenstaande uitleg, bijvoorbeeld een gesponsord artikel over een product schrijven. Is dit het geval dan zal ik in het artikel benoemen dat er een samenwerking heeft plaatsgevonden en/of dat ik affiliate links gebruik. Uiteraard zijn er meerdere vormen van samenwerking te bedenken zoals win-acties, kortingsacties, vermelding in de nieuwsbrief of links in een bestaand artikel.

Mijn voorwaarden

  • Het product moet passen bij de onderwerpen van Boerenfluitjes.
  • Alle links zijn no-follow. Hier is geen discussie over mogelijk.
  • Zowel bij de content op de website als op social media wordt vermeld dat het om gesponsorde content gaat.
  • Ik bepaal in principe de datum van publicatie zodat het mooi tussen de andere artikelen past.

Overleg is mogelijk.
Bij bijvoorbeeld productreviews en winacties kan het zo zijn dat er, afhankelijk van het type product, ook een aanvullend bedrag in rekening wordt gebracht, dit wordt vooraf samen afgesproken. Wil je meer informatie over mijn tarieven en bereik? Neem dan contact met mij op.

%d bloggers liken dit: