Uitleg over het plaatsen van tekst

Dit product print en download je zelf. Je kunt er ook zelf mee naar de drukker. Jouw aankoop bevat een toegangscode voor het online bewerkingsprogramma van Corjl, zodat je zelf tekst kunt toevoegen aan jouw aankoop. 

Je ontvangt het product in het formaat dat je besteld hebt via een e-mail van Corjl waarna je het zelf kunt aanpassen. Wil je een ander formaat product, dan kun je dat vóór aankoop kiezen in de winkel.

En nu aan de slag

✓ Geen extra software nodig, personaliseer jouw digitale aankoop in je Chrome browser.

✓ Personaliseer jou aankoop op een mobiel, laptop of computer.

✓ Makkelijk te gebruiken platform.

✓ Zelf teksten, kleuren en lettertypes instellen.

✓ Bespaar en print zelf, zo vaak je wilt.

✓ Meerdere downloads mogelijk, dus verschillende varianten.

Uitlegvideo

Bij deze Engelstalige uitleg kun je zelf Nederlandstalige ondertiteling aanzetten.

 • Klik rechtsonder op de knop (ondertiteling) tot er een rood streepje onder verschijnt.
 • Klik op het radarwieltje (instellingen) naast ondertitelingen en selecteer automatisch vertalen. Kies voor Nederlands.

Op laptop en computer

Op mobiel

Personaliseer jouw aankoop in 4 stappen

 1. Na betaling ontvang je van Corjl een e-mail met een inlogcode om jouw eigen account aan te maken, ook bevat de email een link naar jouw product (ordernumber). Na het aanmaken van je account kun je inloggen en aan de slag met jouw product. Had je al een Corjl-account? Dan kun je inloggen en jouw ordernummer invullen.

   

 2. Ga aan de slag op je Corjl account. Gebruik een goede kwaliteit afbeeldingen. Sla jouw product op na het personaliseren. Download jouw bestanden en print. Je hebt meerdere downloads tot je beschikking. Je kunt het aantal zien bij het download-icoontje in de linker kolom van de Corjl-pagina.

   

 3. Kies het juiste papierformaat bij het downloaden van een PDF. Kleuren kunnen variëren afhankelijk van het soort papier, de monitor en de printer. De downloadmogelijkheden zijn PDF en soms JPG. Je kunt het bij een drukker laten drukken of zelf printen.

   

 4. De bestanden bevatten een afloop (bleed), zodat het gedrukte product geen witte randen heeft. De rand van het product wordt als een grijze lijn weergegeven in het programma, het is niet zichtbaar in het gedrukte product. De snijlijnen (trim marks) en afloop (bleed) zijn in te stellen. Wanneer je het product professioneel laat drukken is het aan te raden de afloop te laten zoals het is. Bij zelf printen kun je de snijlijn aanhouden tijdens het knippen. Corjl gaat altijd uit van een witte achtergrond, ook als de hele pagina een kleur heeft.

Corjl of Boerenfluitjes drukken niets.


Dit is een digitaal product dat je helemaal zelf online bewerkt met Corjl, je zal geen fysieke producten ontvangen. Vanwege jouw privacy moet je een eigen Corjl account aanmaken. Jouw foto's en teksten belanden op deze manier niet op iemand anders z'n computer. Na het downloaden vind je jouw bewerkte aankoop in de downloads-folder van jouw computer.

Dit bestand is alleen voor persoonlijk gebruik en mag niet worden gebruikt voor commerciële doeleinden.

Digitale downloads kunnen niet worden geretourneerd.

  Mail me gerust als je er niet uit komt, dan kijk ik even mee en geef ik je tips om tot een mooi ontwerp te komen.