Over mij

Hoi ik ben Ester, bedenker van Boerenfluitjes.

Creatief, voeding, nieuwsgierigheid en omdenken zijn zo ongeveer de steekwoorden die bij mij passen. Ik ben er op een of andere manier altijd wel mee bezig. 

Linkedin van Ester Broug

De wereld wordt digitaler, volgens mij. Er kan steeds meer online en deze ontdekkingstocht heeft mij de afgelopen tijd aan het denken gezet. Boerenfluitjes wordt anders, digitaler. Het was even zoeken naar de vorm, ik denk dat ik die gevonden heb. Het moet allemaal nog wel een beetje groeien.

Ik ontwerp nu digitale producten, deels rond het eten van Nederland. Hiermee wil ik je aansporen om vaker mooie, lekkere en leuke dingen uit jouw regio cadeau te geven. Daarmee steun je je lokale economie, bedrijven waar jij achter staat en help je andere mensen ontdekken wat er te vinden is bij jou in de buurt. Met mijn digitale producten kun je cadeaus persoonlijk maken door eigen foto’s en tekst toe te voegen via een programma dat ik gebruik, waarna je ze zelf kan printen of dit door een drukker kan laten doen.

 

cadeaulabel Amsterdam

 

Doen wat je leuk vind is belangrijk. Ik geniet van lezingen geven, de boer, op maar dat gaat hem voorlopig niet worden. Deze nieuwe weg geeft mij veel plezier en inspiratie. Over een tijdje zien we wel weer wat er wel kan maar nu kies ik helemaal voor digitaal.

Leuk, lokaal en digitaal

Met mijn producten wil ik je uitdagen om vaker lekkers uit jouw buurt cadeau te geven of te trakteren. Ga op de persoonlijke toer. Geef eens wat anders dan die standaard doos chocola of fles wijn. Je kunt het zo origineel en persoonlijk maken als je zelf wilt. Heb je wel eens gedacht aan het cadeau geven van lekkers uit eigen keuken?

 

 

 

Boerenfluitjes

Logo Boerenfluitjes

Maar… waar komt deze naam vandaan?  

Op zorgboerderij Ouders Vrucht in Gouda, heb ik jaren geleden vrijwilligerswerk op het platteland uitgevoerd. Jan is één van de boerenzoons met een verstandelijke beperking die daar woont en werkt. Door zijn beperking doet Jan het altijd wat rustiger aan… op z’n boerenfluitjes dus! Hij inspireerde mij elke keer weer met zijn mooie verhalen over het boerenland, de seizoenen en zuivelbereiding. De naam van dit initiatief is dus eigenlijk een ode aan vakmensen zoals Jan én hun passie voor het produceren van eten.

Groetjes, Ester