Oktober Boerenkaasmaand

Wat weet jij van Hollandse koeienkaas? Na deze online kaasproeverij weet je veel meer over bekende en minder bekende soorten kaas van Nederlandse bodem. Op kaasplanken liggen vaak buitenlandse kaasjes waar tegenwoordig ook mooie Nederlandse varianten van zijn. Ook boeren in Nederland willen zich onderscheiden met unieke producten. Ontdek deze pareltjes online in mijn kaasworkshop.

.

Hoe werkt het?

De online proeverij wordt gegeven via Zoom. Je kan via een link in de mail, die je de dag voor de proeverij ontvangt, online aanmelden. Een kwartier voor aanvang is er de mogelijkheid om even proef te draaien voor mensen die nog niet zo vaak met zoom hebben gewerkt.

Je meldt je aan voor de proeverij. Na je betaling is je plaats in de proeverij definitief. Twee weken van tevoren mail ik je om je aan de proeverij te herinneren en te vertellen wanneer en waar je je kaaspakket kan ophalen en hoe je je pakketje het beste kan behandelen. 

Hoeveel kaas krijg ik?

In het pakket zitten 10 verschillende soorten kaas, 400 gram samen. Dit is voldoende om met twee personen lekker te genieten tijdens de proeverij. Ook zal je vermoedelijk nog wat over hebben voor bij een borrel later in de week. 

Ik heb een kortingscode van de wijkvereniging, wanneer gebruik ik die?

De kortingscode vul je in bij de betaling. 

Ik wil wel meedoen met de wijkvereniging, maar ik ben geen lid?

De online proeverij is in eerste instantie voor leden. Zij kunnen zich eerst aanmelden. Mochten er plekken overblijven mag je aanschuiven. Zijn alle plekken vergeven, dan ga ik kijken of het mogelijk is om nog een avond te organiseren om iedereen de proeverij te laten meemaken. Ook is het natuurlijk mogelijk om lid te worden van de wijkvereniging.