Disclaimer

Affiliate links

In mijn blogs maak ik af en toe gebruik van links naar bedrijven. Als je op de link klikt, en bij dat bedrijf een aankoop doet, dan ontvang ik een kleine vergoeding. Hiermee onderhoud ik mijn blog en nieuwsbrief. Dit zijn geen heel grote bedragen, maar alle kleine beetjes helpen. Dit kost jou als lezer niets extra.

Gesponsorde content

Gesponsorde content zijn berichten waarvoor ik betaald krijg om ze te schrijven en dit vermeld ik ook bij of in het artikel. Ik zal nooit dit soort content schrijven over producten waar ik niet achter sta.

Auteursrecht

Het is niet toegestaan om informatie van deze website of downloads te kopiëren zonder mijn schriftelijke toestemming. Lees hier meer over dit onderwerp.

Privacy & reacties

Ik vind het leuk als je op een blog reageert, je wordt dan gevraagd om je e-mailadres achter te laten. Dit is om spamreacties zoveel mogelijk te voorkomen. Deze e-mailadressen worden niet met derden gedeeld. Reacties worden eerst gelezen en eventueel gemodereerd voordat ze op de website terecht komen. Reacties die reclame bevatten, beledigend, kwetsend of anoniem zijn, verwijzen naar vakbladen of besloten sites, worden niet geplaatst.

Bronvermelding

Ik vind bronvermelding belangrijk. Mocht je iets tegenkomen waarbij dit niet klopt, geef het dan even aan mij door via de contactpagina. Alvast bedankt.

Retourinformatie

De link

Algemene Voorwaarden