Paprika's

Geef je op voor “Voedselketen in beeld”

DOE MEE!

Werk jij mee aan het eten van Nederland en wil je daar over vertellen? Laat het me weten. Produceer je kaas, ben je bakker, winkelier, marktkoopman? Of vis jij voor ons naar de lekkerste Hollandse garnalen? Werk mee aan de Voedselketen in beeld!

Ben jij de bedenker van een nieuw procedé dat ons eten langer houdbaar maakt of dat er voor zorgt dat we ongemerkt meer groente eten. Doe mee!

Waarom?

Om de consument meer te leren over het eten van Nederland.

Dat is mijn doel. Zonder kennis is het voor de consument moeilijk om keuzes te maken. Leren over je eten doe je, wat mij betreft, van vakmensen die van ons eten hun beroep hebben gemaakt. Daarom heb ik jouw verhaal nodig.

Praten MET vakmensen is beter dan praten OVER vakmensen.

Ik wil van jou weten waarom je bijvoorbeeld paprikateler bent geworden, wat jij vind dat er goed gaat met het eten van Nederland en hoe jij vind dat de toekomst er uit zou moeten zien.

Meld je aan! Vertel in het kort wat je doet.

 

Graag hoor ik van je.

Groetjes, Ester van Boerenfluitjes

 

De foto is van Shutterstock