Boerenfluitjes

Blog

Paprika voedselketen

Geef je op voor “Voedselketen in beeld”. Doe mee!

Werk jij mee aan het eten van Nederland en wil je daar over vertellen? Laat het me weten. Produceer je kaas, ben je bakker, winkelier, marktkoopman of vis jij voor ons naar de lekkerste Hollandse garnalen?  

Ben jij de bedenker van een nieuw procedé dat ons eten langer houdbaar maakt of dat er voor zorgt dat we ongemerkt meer groente eten. Doe mee!

Waarom?

Consumenten meer leren over het eten van Nederland, dat is mijn doel. Zonder kennis is het moeilijk om keuzes te maken. Leren over je eten doe je wat mij betreft van vakmensen die van ons eten hun beroep hebben gemaakt. Daarom heb ik jouw verhaal nodig.

Praten MET vakmensen is beter dan praten OVER vakmensen.

Ik wil van jou weten waarom je bijvoorbeeld paprikateler bent geworden, wat jij vind dat er goed gaat met het eten van Nederland en hoe jij vind dat de toekomst er uit zou moeten zien.

Meld je hieronder aan en vertel in het kort wat je doet.

Graag hoor ik van je.

Groetjes, Ester van Boerenfluitjes

Interesse rubriek "Voedselketen in Beeld"

De foto is van Shutterstock

%d bloggers liken dit: